Vi kan levere musikkinstrumenter og musikkutstyr hjem til deg.

Vi anbefaler vi alle våre kunder å forholde seg til FHI sine retnings linjer. Dette skaper jo en del utfordringer m.h.t å kjøpe de rette musikalske julegavene eller det instrumentet du har ønsket deg lenge i våre butikker i Bergen og Oslo. Vi ønsker å legge til rette for at du kan føle deg trygg og handle varer på den måten som passer deg best.

 

  • Vi kan levere varen hjem til deg. Du tar kontakt med din lokale butikk og avtaler levering og vi kjører varen hjem til deg og setter den utenfor døren din.
  • Vi har lokale utsendinger med posten fra våre butikker, ta kontakt med din lokale Gitarhuset butikk, og vi ordner utsending.
  • Vi har Vipps. Ønsker du å hente varene utenfor butikken vår uten nærkontakt med våre ansatte eller stå i butikken, kan du ringe inn din bestilling til din lokale butikk og vi oppretter ordren hos oss. Du betaler med Vipps og vi står klar når du kommer og legger varen i bilen din.
  • Vi har nettbutikk som er åpen hele døgnet, bestill når som helst og få levert varene hjem.

 

 

Musikk er beroligende og avslappende, vi ønsker at flest mulig skal ha tilgang til våre musikalske varer. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen i våre butikker for å ta en part med våre dyktige medarbeidere eller kjøpe det du ønsker. Vi setter som krav at alle kunder spriter/vasker hender når de kommer innom oss, holder 1 meters regelen, hold deg hjemme om du er syk og bruk munnbind om det er på krevd.

Velkommen.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.