Ibanez – historie og kvalitet

Ibanez gitarer er spesialisert for hard rock -sjangeren og er et av verdens ledende gitarmerker. 
Starten til Ibanez var ikke like rocka. De begynte som en musikkinstrument-avdeling hos en bokhandler i Japan i år 1900. Det var ikke før på midten av 1900 tallet at ting satte fart. 

Ibanez

Ibanez – en kort historisk oversikt.

På 60 tallet satte Ibanez i gang produksjon og markedsføring av en serie med elektrisk gitarer som stort sett var basert på europeiske og modeller.
På 70 tallet satte de for alvor i gang kopiering av spesielt Fender og Gibson modeller.  Kvaliteten økte etter hvert som kunnskapen og erfaringen hos arbeiderne på fabrikken ble bedre.
På 80 tallet introduserte de sine egne og unike serier som eksempelvis Iceman og Roadstar. På 80 og 90 tallet kom blant annet JEM/RG serien som var såkalte «superstrat» gitarer utstyrt med en egen versjon av Floyd Rose tremoloen. Dette er en tynnere hals, som har flatere gripebrett, vinklet hode og kraftige bånd

I tillegg utviklet Ibanez serier som ble knyttet tett opp om kjente gitarister. Joe Satriani fikk blant annet sin egen signaturmodell, basert på Radius serien, og Frank Gambales fikk en gitar basert på Saber serien.
Ibanez drev også en custom shop i USA på 80 og 90 tallet for å kunne pleie kundeforholdet med artister. Der kunne de bygge gitarer fra grunnen av, eller montere gitarer basert på Japanske deler.

Ibanez er i dag en stor gitarprodusent med en imponerende katalog av modeller og i dag produseres kun de aller dyreste modellene i Japan.
Hos gitarhuset.no finner du et ekstremt utvalg av Ibanez gitarer. Vi er en norsk nettbutikk med norsk garanti og norsk kundeservice. Hos oss trenger du ikke å være redd for uventede ekstrakostnader og manglende garanti som du gjerne kan oppleve hos utenlandske nettbutikker. 
Gitarhuset.no er din leverandør av Ibanez. Sjekk vårt utvalg . Klikk her 
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.