BluGuitar AMP1 Gitarforsterker

BluGuitar AMP1-Guitar-AMP

Varenr: 2761000
5 999,-
-+
0 På Nettlager (Midlertidig utsolgt, ta kontakt for leveringstid)
  • 0Butikk Alnabru
  • 0Butikk Oslo Sentrum
  • 0Butikk, Bergen
  • 0Nettbutikk
0 På leverandørlager

Pickup in-store:
Ønsker du å reservere og hente dette i din lokale butikk?

Alnabru (Oslo) - Klikk her..
Oslo Sentrum - Klikk her..
Bergen - Klikk her..

Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

BluGuitar AMP1  Guitar Amp

Tenk deg en rørforsterker på 100W med 4 kanaler, reverb, boost, noise gate og effektloop som er så liten at den går ned i lommen på din gigbag. Det høres ut som en drøm, men med BluGuitar AMP1 er dette nå mulig.

AMP1 er utviklet av Thomas Blug, en høyt aktet gitarist med mange års erfaring fra bransjen, både på scener over hele verden og i verkstedet med loddebolten klar. AMP1 har en helt analog preamp med en såkalt Nanotube, en teknologi utviklet av Thomas Blug selv. Sluttrinnet er et Class D-trinn og leverer 100 solide watt og låter like bra i et 1x12-kabinett som i et 4x12-kabinett.

AMP1 har altså fire kanaler: Clean, Vintage, Classic og Modern der alle har sin egen karakter og egne gain-nivåer. Det fins også en meget pen og transparent boost du kan switche av eller på direkte på pedalen, og likedan med den innebygde reverben. På siden av AMP1 fins et oppsett av custom-kontroller der du kan stille karakter samt individuelt volum på de fire ulike forsterkertypene. Der kan du også stille mengde boost samt bestemme om du vil at effektloopen skal være seriell eller parallell. Som om ikke dette var nok så har du på siden av AMP1 også en kontroll for den innebygde noisegaten. AMP1 har også en dedikert Recording Out der du enten kobler AMP1 direkte inn i lydkortet eller kjører med hodetelefoner.

AMP1 er en fantastisk, allsidig forsterker som passer like bra med en 4x12 på scenen som i hjemmestudioet. Ettersom preampen er helt analog så svarer lyden akkurat som en ordentlig rørforsterker skal, ruller du av volum på gitaren så sprekker det nydelig opp og du beholder dynamikk og tone.

Support
11714
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.