Trommer

Trommer og musikk har vært vesentlig for mennesker helt siden tidenes morgen. Charles Darwin peker på at musikk kan være et resultat av seksuell seleksjon. At musikk nærmest er sexy, og at musikere er tiltrekkende.

Du forstår nok allerede hvorfor du trenger trommer.

 

Forskning har til og med påvist at enkelte barn helt ned på spedbarns-nivå reagerer på rytmer og kan følge takten i musikk. Det betyr med andre ord at den rytmiske sansen er medfødt og sitter i oss helt ned på et genetisk nivå. Dette forklarer hvorfor noen er rockestjerner og andre ikke.
 

Trommer


Trommer – Fordi du er skapt for det. 

Ja vi har altså konkludert med at noen er født til å spille trommer. Kjenner du det rykker i foten når du hører gyngende rytmer, eller trommer du allerede taktfast på pulten til lyden av musikk inne i hodet? Kanskje du bare liker rytmer?
Da er du en av de som er født til det. Du trenger ikke å være Joey Jordison, - du trenger ikke en gang å ha spilt på trommer.
Alt du trenger er å være født til det. Resten ordner vi. Hos Gitarhuset finner du alt fra smarte prisgunstige sett for nybegynnere, til det ypperste av profesjonelt utstyr (Joey, dette er noe for deg).
Du kan finne alt du trenger av trommer ved å bla i gjennom vår rikholdige nettbutikk. Her finnes slagverk, perkusjon og alt utstyr du kan tenke deg. 
Vi er en norsk nettbutikk med lager i Norge, så du slipper å bekymre deg over ekstrakostnader som du gjerne får fra utenlandske butikker. Du får selvfølgelig også garanti på alle produkter, og norsk support.

Dersom du sitter og er litt i tvil om veien videre, så har vi et godt tips:
Kjenn godt etter nederst i magen. Skal du logge ut og la det ligge, eller skal du spille trommer, slik du er født til. 
Gitarhuset.no er din leverandør av trommer. Sjekk vårt utvalg . Klikk her 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.