11195

Roland

RMP-5A

Varenr: RMP-5A
2 449,-
-+
0 På Nettlager (Bestillingsvare Fjernlager)
  • 0Butikk Alnabru
  • 0Butikk Oslo Sentrum
  • 0Butikk, Bergen
  • 0Nettbutikk
1 På leverandørlager

Pickup in-store:
Ønsker du å reservere og hente dette i din lokale butikk?

Alnabru (Oslo) - Klikk her..
Oslo Sentrum - Klikk her..
Bergen - Klikk her..

Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
RMP-5: Rhythm Coach
Avansert øvingsspad med interne lyder
 
Da RMP-3 ble introdusert i starten av 2005, skapte den mange overskrifter. Og nå introduserer Roland enda en vinner med RMP-5. Denne øvingspaden deler en rekke funksjoner med den populære RMP-3, men den har dessuten et all-in-one kabinett med integrert pad og lydmodul, samt at trommeskinnet føles meget behagelig å spille på og kan stemmes. RMP-5 har også 40 ekstra innebygde PDM lyder (inkl. skarptromme, cymbaler og perkusjonsinstrumenter) pluss en ekstern dual trigger inngang som betyr at du kan kople til en stortrommepad og en cymbalpad når du skal øve. RMP-5 har dessuten et avansert, utvidet Rhythm Coach mode.
 
* Vises med PDS-2 padstativ, CY-8 og KD-8 (ekstrautstyr). Stativ og pedaler kjøpes separat.
 
Innebygget PCM lydmodul med mere enn 40 lyder
Ekstern dual trigger inngang, for tilkopling av stortromme eller cymbal (ekstrautstyr)
Stort utvalg av metronom lyder og patterns (samba, jazz, etc.)
Smart all-in-one design
Stor LCD skjerm
Patentert trommeskinnsteknologi; gir en fantastisk akustisk følelse
Avanserte Rhythm Coach øvelser, f.eks. Stroke Balance og Time Check
Mix inngang, slik at du kan øve deg til musikk fra CD-spiller eller MP-3 spiller.
INTERNE PCM LYDER
 
En av hovedfunksjonene i RMP-5 som skiller den fra andre øvingspads, er den interne lydmodulen. Nå kan du øve deg med lyden av et av de mange innebygde PCM instrumentene i RMP-5. Utover lyden av dine stikker på trommeskinnet kan du med RMP-5 trigge en lang rekke lyder av høy kvalitet, som skarptrommer, hi-hats, ride cymbaler og perkusjonsinstrumenter. Du kan også velge fra en meny av metronomlyder, inkludert et standard klikk, et menneske som teller, rytmepatterns osv.
 
AVANSERT RHYTHM COACH
 
Det er en stor fornøyelse å spille på RMP-5 fordi det er en frittstående øvingspad og en elektronisk tromme. Når det kommer til å forbedre dine evner som trommeslager, er den interne funksjonen Rhythm Coach helt uvurderlig. Når du har aktivert Rhythm Coach'en, kan du øve deg med spennende funksjoner som Time Check, Auto Up/Down og Stroke Balance, som hjelper deg med å øve inn en bedre stikketeknikk. Som ekstra bonus kan du benytte Time Check og Stroke Balance funksjonene samtidig.
 
TROMMESETT UTVIDELSE
 
Med RMP-5 får du en dual trigger inngang som kan brukes til å kople til en KD-8 stortromme og et CY-8 cymbal (begge deler er ekstrautstyr). Med disse tre delene satt sammen har du kjernen i et elektronisk trommesett. Dermed kan du øve både hånd og fot spilleteknikk. RMP-5 forsyner alle pads med lyder, så du kan spille komplette grooves eller en solo sammen med din Rhythm Coach. Du kan også spille til en ekstern lydenhet som f.eks. en CD-avspiller tilsluttet via den eksterne audioinngangen på RMP-5.
 
RHYTHM COACH FUNKSJON - TIME CHECK
 
Med den avanserte Rhythm Coach funksjonen vil du hurtig kunne forbedre ditt spill. Du får adgang til øvelser som kan hjelpe deg med å forvandle dine slappe patterns til sikre grooves!
 
ACCURACY SCORE
 
Rhythm Coach holder øye med ditt spill, slik at du selv kan se de fremskrittene du gjør.
 
STROKE BALANCE
 
Med RMP-5 får du muligheten til å se målinger av kraften bak dine slag via displayet. Dette kan også være en god veiledning til å forbedre din stikketeknikk.
 
Support
11195
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.